Bestuurswissel

Hij wordt vervangen door Uyen Bui. Voor wie haar nog niet kent hieronder enkele kenmerken van haar.

– Uyen Bui is geboren in Vietnam, 34 jaar oud. Vanaf 1993 heeft zij zich gevestigd in Nederland, in Leeuwarden de Trotse hoofdstad van Fryslân.

– Zij heeft passie voor voeding, en vooral gezonde voeding, want "je bent wat je eet". Verder spreekt food innovatie haar veel aan.

– In 1998 volgde zij de studie Voeding & Management aan het Van Hall Larenstein en is afgestudeerd in 2002.

– Zij is nu werkzaam bij Struik Foods bv te Voorthuizen als Project Manager Fresh. Zij is verantwoordelijk voor coordinatie van New Product Development projecten en/of sales projecten. Daarnaast houdt zij zich bezig met marktanalyse en category management. Uyen heeft het naar haar zin bij Struik, want "Het is Struik wat ik gebruik".

– De Vereniging VAB "Voeding als Basis" blijft het haar inspireren, niet alleen vanwege het netwerken met Foodies en technologen, maar vooral de activiteiten die de bestuursleden van het VAB organiseren en betrokkenheid van alle leden.

– Met haar deelname aan het bestuur tracht zij actieve bijdrage te leveren aan het bestuursteam om interessante activiteiten te kunnen organiseren.

We zijn er zeker van dat zij een goede vervanging van Gerben-Jan zal zijn. Eind dit jaar zal ook Ciska Anema aftreden omdat zij dan ook 8 jaar in het bestuur zit. Het bestuur is natuurlijk al opzoek naar een vervanger. Er wordt overgedacht om een PR-functie te creëren. Als een bestuursfunctie je aanspreekt en je houdt van stukjes schrijven voor website en jaarverslag dan kun je je nu al melden bij het bestuur.
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *