Het VAB 100 jaar feest!

Hoe zijn wij het feest aan het organiseren?
Er is een jubileumcommissie van 9 man gevormd die voornamelijk bestaat uit oud VAB-bestuursleden met daaromheen een soort klankbord, dat bestaat uit belangstellende leden die graag ideeën willen aandragen. Het programma is in hoofdlijnen rond. Er moeten nog details ingevuld worden. Wilt u een idee aandragen, dat kan, laat het ons weten in de voorinschrijving. Hoewel er nog bijna anderhalf jaar te gaan is moeten wij nu reeds de juiste accommodatie regelen, de activiteiten plannen en de sprekers uitnodigen. 

Wat is het voornaamste van de jubileumviering?
De basisvoorwaarden van een geslaagd feest zijn:
* Goede catering
* Een gezellige feestavond met veel contacten;gevarieerd vertier en een aantrekkelijk 
programma 
De plaats waar alles plaatsvindt is Bolsward. De stad heeft meer dan genoeg te bieden aan activiteiten waar alle deelnemers veel plezier aan zullen beleven. Aan bedrijfsexcursies wordt ook gedacht. Er is ook genoeg voedingsmiddelenindustrie om een mooi excursieprogramma op te zetten. Het gemeentebestuur van Bolsward heeft al veel medewerking toegezegd en daar zullen we gretig gebruik van maken!
Het allerbelangrijkste is het elkaar ontmoeten en elkaar in een gezellige sfeer kunnen spreken. Netwerken is een van de belangrijkste doelen van dergelijke bijeenkomsten. De deelnemers zullen veel gelegenheid krijgen om in steeds wisselende samenstelling en in alle vrijheid met elkaar te kunnen praten. De festiviteiten zullen niet in één grote ruimte gehouden worden. Er zullen diverse locaties zijn bij voorkeur in één gebouw waar iets leuks te beleven valt.

Hoe gaat het voorlopige programma er ongeveer uitzien?

Vrijdag 3 november 2006.
Degenen,die in Bolsward willen overnachten ontvangen een lijst met overnachtingsmogelijkheden.Bij voldoende belangstelling zal op vrijdagavond voor entertainment worden gezorgd.

Zaterdag 4 november 2006
`s Ochtends vindt het formele gedeelte plaats.Het startschot voor het jubileumfeest wordt officieel gegeven door enkele prominente sprekers die nauw verbonden waren met de gemeente Bolsward en de school.
Na de uitgebreide lunch zullen er middagactiviteiten plaatsvinden.
‘s Avonds zal er een groot feest gehouden worden.

Enige programmaonderdelen:
Wij willen proberen het Sûvelcabaret weer tot leven brengen. Dit cabaret is vele jaren lang actief geweest in steeds wisselende samenstelling. 

De Sûvelband mag in geen geval ontbreken. Ook hier zijn wij bezig om contacten te leggen en er een mooi programma onderdeel van te maken.

De oude school aan de Sneekerstraat wordt open gesteld. Het communicatiebureau dat er nu in gevestigd is, heeft inmiddels haar medewerking toegezegd.

Bezoek aan de brouwerij “Us Heit”, gevestigd in het ‘nieuwe gedeelte’ van de school. Graag betrekken wij ‘brouwmeester’ Aard van der Linde bij het feest.

Verder is een bezoeken aan het stadhuis te organiseren; een stadswandeling en het bezoeken van museums.

Bedrijfsexcursies zijn ook mogelijk. Hiervoor gaan wij op korte termijn de contacten leggen.

Uiteraard zijn al deze aktiviteiten afhankelijk van uw belangstelling.

Het voorlopig aanmeldingsformulier.
Wij willen een beeld krijgen over, het te verwachten aantal deelnemers en welke voorlopige programmaonderdelen u het meeste aanspreken.
VULT U DIT FORMULIER VOOR 1 OKTOBER 2005 IN.

De definitieve aanmelding: 
Zoals gezegd, U kunt nu alvast voorlopig aanmelden.
De definitieve aanmelding zal in het voorjaar van 2006 plaatsvinden. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *