Korting cursussen Van Hall Larenstein Training & Consultancy

NIEUW: Cursus Voedingsmiddelentoxicologie  
Een basiscursus algemene en toegepaste voedingsmiddelen toxicologie, risicoanalyse en allergenen in voedingsmiddelen. Doel isverkrijgen, vergroten of verdiepen van het inzicht in de werking van toxische stoffen en de aanwezigheid van allergenen in voedingsmiddelen en de allergieën die daardoor kunnen ontstaan. Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie en verantwoordelijk voor de voedselveiligheid? In drie dagen wordt u expert op het gebied van Voedingsmiddelen toxicologie en voedselallergenen!

Cursus Micro-organismen
Een cursus waarin u leert welke micro-organismen (kunnen) voorkomen in verschillende producten en hoe ze zich daarin gedragen. U krijgt uitvoerige informatie over functionele micro-organismen, bedervers, pathogenen (zoönosen), schimmels, virussen en fagen, etc. Ook wordt stil gestaan bij de gevolgen voor het voedingsmiddel, het water, het diervoeder en de consument. Deze cursus is bestemd voor iedereen die te maken heeft met de microbiologische kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen, water en diervoeders en die haar of zijn kennis van de microbiologie van voedingsmiddelen wil verdiepen.

Cursus HACCP 
Hulp nodig bij het opzetten van een voedselveiligheidssysteem? 
De cursus HACCP biedt u hierin een helpende hand. Aan het einde van de cursus heeft u zowel in theorie als praktijk inzicht in het opzetten en hanteren van een HACCP systeem. Onderwerpen die aan de orde komen zijn; de beoordelingsnormen om een voedselkwaliteitssysteem te beoordelen en de microbiologische en chemische gevaren die kunnen optreden in de voedselketen. Werkt u in de levensmiddelenbranche, diervoeder of farmaceutische industrie en/of bent u leverancier van deze sectoren en heeft u MBO werk- en denkniveau? Geeft u dan nu op voor de cursus voedselveiligheidssystemen in de Voeder- en Voedingsmiddelen industrie (HACCP).

HACCP Follow Up
Ziezo HACCP, maar hoe ga ik nu om met handhaving en uitbreiding van mijn HACCP systeem?
De cursus "Geef HACCP een follow-up" geeft u handreikingen bij het breed implementeren, uitbreiden en verifiëren van het HACCP systeem. Benut u de kansen die een HACCP-systeem u biedt of is het systeem juist een last? In de cursus komen de volgende onderwerpen naar voren; HACCP implementatie en handhaving, communicatie in een veranderingsproces en het beoordelen en verbeteren van het HACCP systeem.

Wilt u weten wanneer bovenstaande cursussen worden gegeven, wat de kosten zijn en de locatie klik op cursusrooster.

Wilt u een uitgebreide folder of aanmeldingsformulier? Klik hier

Ook interessant voor u:
Microbiologie voor Beginners
Microbiologie voor Gevorderden

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ondergetekende. Met vriendelijke groet, Jolande Oechies Cursuscoördinator Projectbureau
Van Hall Larenstein Training & Consultancy
Postbus 1754, 8901 CB Leeuwarden 
Tel.: 058-2846180 Fax: 058-2846199 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *