Najaarsevent 5 oktober 2022

 

Op woensdag 5 oktober vond het VAB najaarsevent plaats. Hierbij werden wij hartelijk ontvangen bij Hazeleger Kaas BV te Barneveld. Na een kleine introductie van de aanwezige hebben Gijs en André een korte introductie van hen zelf en het bedrijf gedaan. Wij kwamen al snel tot de conclusie dat onze leden het een interessant bedrijf vonden, al bij de eerste slides van de bedrijfspresentatie werd het vragenvuur geopend. Een erg leuk en interactieve presentatie volgde. Na de presentatie kregen wij nog een rondleiding. Eerst komen wij hierbij door een gang die de hele geschiedenis van Hazeleger uitlegt. Dit begint met een kaasrasp aan de keukentafel tot het bedrijf waar het tot nu is uitgegroeid. Dit jaar heeft Hazeleger haar 100 jarig jubileum gevierd. Een ideale manier om gasten de productielocatie te laten zien zonder dat wij deze hoefden te betreden. Hier konden wij het indrukwekkende proces van kaas versnijden zien. Er wordt bij Hazeleger gebruik gemaakt van verschillende verpakkingsmogelijkheden en daarmee ook verschillende lijnen. Er wordt voor verschillende grote merken versneden zoals Maasland en Old Amsterdam. Hazeleger heeft geen eigen merk kaas. Wij vonden het erg fijn ontvangst en een zeer interessant om te bezoeken. 

Na het bezoek aan Hazeleger zijn wij naar de tweede locatie van de dag toe gegaan. Boerderij het Paradijs. Hier heeft Floor van adviesbureau P2 een lezing gegeven over duurzaamheid. Ook hier werden de leden uitgedaagd mee te doen aan de discussie over duurzaamheid. 

Als laatste stond diner en een borrel op de agenda. Een heerlijk buffet stond voor ons klaar. Met als afsluiter een heerlijke tiramisu. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *