Netwerk-event Aristaeus – 20 januari 2012

Waarom doen we dit?

De studietijd is voor de een al weer wat langer geleden dan voor de ander, maar het is altijd leuk om samen deze herinneringen weer op te halen. Aristaeus denkt toekomstgericht en wil graag invulling geven aan de missie:

Aristaeus ‘netwerk van jouw toekomst’

Iedereen weet dat een goed netwerk belangrijk is, maar niet iedereen begint er op tijd mee en weet hoe succesvol netwerken verloopt. Aristaeus gaat met de missie aan de slag door te zorgen er interessante personen zijn om mee te netwerken en we organiseren activiteiten om de drempel te verlagen om in contact te komen met die mensen, waar je daadwerkelijk iets aan kan hebben. Netwerken wordt als belangrijk ervaren, iedereen heeft wel een profiel op Hyves, Linkedin en Facebook en tijdens deze dag nemen we de afslag Van Hall Larenstein vanaf de digitale snelweg.

Wat willen we?

Het bij elkaar brengen van Aristaeus en niet Aristaeus alumni zodat dit opkomst verhogend zal werken en er ook iets is om te netwerken. Dit is de 3e editie van wat hopelijk een jaarlijks terugkerende event gaat worden. Een succesvolle bijeenkomst is voor ons een samenkomst met minimaal 100 aanwezigen.

Programma:

17:00uur:

inloop Grand Cafe

17:30uur:

Erik Doll, Jan Jansen en nog een spreker zullen lezingen geven over hun netwerk, hoe ze dit opgebouwd hebben en hoe ze daar in hun dagelijkse werk gebruik van maken.

18:30uur:

Lopend Buffet

19:30uur:

Netwerken in praktijk.

21:00uur:

Feestelijke afsluiting met leuke band in het Van Hall Larenstein

Nadien is er nog de mogelijkheid om door te feesten in de sociëteit van Osiris.

Schrijf je nu in via het online-inschrijfformulier.

Zie hier wie zich heeft ingeschreven: Deelnemers
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *