Nieuws


Uitnodiging VAB 110-jarige ReŁnie

Beste VAB leden,

Met veel enthousiasme nodigen wij u van harte uit voor de VAB 110-jarige Reünie op zaterdag 5 november 2016. Om dit speciaal evenement te vieren hebben wij een inspirerend 'Smaak' programma bij Stenden Hotelschool in Leeuwarden georganiseerd.

Het spectaculair programma ziet er als volgt uit:

 • 14.00 uur Ontvangst met Slow coffee experience
  De leden kunnen gratis parkeren voor het hotel. Onze young professionals verwelkomen de leden met onze Coffee experience.
  Vanaf 14.30 uur zijn de kamers gegarandeerd beschikbaar. Onze young professionals zijn de leden behulpzaam met de bagage.
 • 15.00 uur Presentatie Dutch Cuisine
  Wij verwelkomen de leden in ons wijnlokaal alwaar wij een presentatie geven van Dutch Cuisine. De 5 principes van goed eten komen hier aan bod.
 • 15.30 uur Kook demonstratie met meesterkok Albert Kooy
  Vervolgens geeft SVH meesterkok Albert Kooy, een kookdemonstratie van het gerecht. Waarbij hij een demonstratie geeft van het maken van een rift koekje met bloemkool structuren. Een typisch karakteristiek gerecht van ons Restaurant Wannee.
 • 16.00 uur Workshop’/ Presentatie “Smaak” met de universele smaak factoren in wijnlokaal
  Wij gaan u voor naar ons wijnlokaal waar wij een workshop geven over “smaak” met universele smaakfactoren. Hier proberen wij u een stukje kennis bij te brengen zodat u kunt communiceren over smaak.
 • 17.00 uur Vrij programma
  Na deze workshop hebben de leden de gelegenheid om zich om te kleden en op te frissen voor het diner. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van onze bar faciliteiten om voor het diner een verfrissend drankje te nuttigen of kunnen de gasten de stad Leeuwarden nog even verkennen.
 • 19.00 uur Diner met sabrage (sabreren/sabrage betekent een fles openen met een zwaard!)
  Altijd al eens willen sabreren? Dan is dit uw kans, samen met 'Confrérie du Sabre d'Or' organiseert Stenden Hotel speciaal voor een 'Diner de Sabrage'. Tijdens het diner krijgt u de kans tot het behalen van 'Diplome de Sabreur'. Na het sabreren van de verschillende soorten Champagne worden zes begeleidende gerechten geserveerd met verschillende soorten Champagne.

Overnachting inclusief ontbijtbuffet is mogelijk (Dit is optioneel en voor eigen rekening)

Stenden University of Applied Sciences Leeuwarden
Rengerslaan 8 8917 DD Leeuwarden
info@stenden.com
+31 (0)58 244 14 41
https://stenden.com/en/locations/leeuwarden/

Aanmelden kan vanaf nu via INLOGGEN op VAB website.Voor deze dag vragen wij een bijdrage van 25,00 euro per persoon.
Wij verheugen ons op een onvergetelijke dag en rekenen op uw komst!

Hartelijke groet,
Het VAB bestuur
Albert Kooistra, Stephen Bark, Anita Spannenburg, Douwe Brouwer en Uyen Bui

geplaatst op 7 Oct 2016 door Vab
meer recent nieuws...

bekijk archief