Nieuws


Uitnodiging Symposium Terugkomdag - Vrijdag 8 december 2017

Beste VAB Leden,

Op vrijdagmiddag 8 december 2017 organiseren we weer een symposium (‘terugkomdag’) voor afgestudeerde voedingsmiddelentechnologen. (MBO en HBO). In dit programma kun je kennismaken met twee praktijkvoorbeelden hoe reststromen opgewaardeerd kunnen worden tot volwaardige voedingsmiddelen. Er zullen hierover voordrachten gehouden worden door twee afgestudeerden.

 

Duurzaam reststroom ondernemerschap 
  
Doel van deze informatieve middag is om een aantal aspecten van het begrip duurzaam reststroom ondernemerschap te belichten met behulp van praktijkvoorbeelden door alumni en huidig onderwijs. 
Ook zullen wij je informeren over de nieuwe ontwikkelingen binnen de opleiding en de aanstaande renovatie van de technologie hal. 
  
Daarnaast is uiteraard het (informele) netwerken een essentieel onderdeel van deze bijeenkomst. 
  
Verder verschijnt er eind november een boek "Weten is Kunnen, Kennis is macht, een geschiedenis van de Bolswarder Zuivelschool (1880 – 1995). 
Dit boek zal worden gepresenteerd tijdens het symposium op 8 december. Je kunt er vast op intekenen in combinatie met deelname aan symposium en los hiervan. (het boek heeft een waarde van 20 euro) 
  
Meer over het programma, het boek en de wijze van aanmelden (intekenen) vind de website www.zuivelschool.nl  

Het programma is van 14 tot 18 uur, dus blok het alvast in je agenda en meld je aan!!! 
  
Hartelijke groeten,

VHL werkgroep, 
  
Margje Van der Velde – Hijlkema 
Teo Bijlsma 
Simon Scheltinga 
IJsbrand Velzeboer 
Wouter Leijen 
Martin Wijnia 

geplaatst op 3 Dec 2017 door Vab
meer recent nieuws...

bekijk archief