Nieuws


Eindelijk,

Eindelijk is het dan zo ver, het heeft iets langer geduurd dan ik had verwacht, maar de leden kunnen vanaf vandaag inloggen op de website. Met behulp van het emailadres en het verstrekt wachtwoord kan er ingelogd worden. Waarschijnlijk zijn er weinigen onder ons die het wachtwoord kunnen onthouden, daarom bestaat er de mogelijkheid om het wachtwoord te wijzigen.

Op de site is het nu mogelijk om de eigen gegevens aan te passen. Ook is het bij de eigen gegevens mogelijk door het wel of niet plaatsen van een vinkje, gegevens wel of niet zichtbaar te maken voor ander leden. Standaar zijn alleen naam en afstudeerjaar zichtbaar, de rest van de gegevens is nite voor de leden te zien.

En dan als laatste is er de mogelijkheid om andere leden te zoeken. Waar zijn je oud klasgenoten? hoe gaat het met je ex-collega? of werkt je stagebegeleider nog steeds bij dat bedrijf? Vul voor-, achternaam of afstudeerjaar in, en druk op de zoekknop. Voor de lijst met resultaten staat een bekijk knop. Met een klik op deze knop kun je de gegevens zien die dit lid zichtbaar gemaakt heeft. Mocht het email adres niet zichtbaar zijn, dan kun je via de site wel een emailtje sturen. Door op de site je berichtje te typen, wordt er een emailtje gestuurd naar deze persoon.

Ik hoop spoedig ook de mogelijkheid tot het aanmelden voor activiteiten toe te voegen, maar dat is nog even hard werken. (voor ingewijden in de informatica: de mySQL-database accepteerd mijn insert opdrachten niet)

geplaatst op 24 Jan 2009 door Vab
meer recent nieuws...

bekijk archief