Nieuws


100 jaar Reholitas

 

Op 7 september 2010 is het zo ver: Reholitas bestaat 100 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden!
 

De studievereniging Reholitas (voortkomend uit de studentenvereniging ReHoLiTaS uit Bolsward), organiseert op zaterdag 11 september een feestelijke dag om dit heugelijke feit met haar (oud-)leden te vieren. Deze dag zal bestaan uit een dagprogramma dat wordt gehouden op het Van Hall Larenstein te Leeuwarden. Ter afsluiting wordt er een gezellige borrel georganiseerd. Wij hopen op een gezellige dag waar de jonge en ervarenere voedingsmiddelentechnologen elkaar (weer) tegen komen. 

 

 

Helaas zijn er aan deze festiviteiten ook kosten verbonden. Namens de speciaal aangestelde ReHo 100 Commissie willen wij dan ook vragen of u als voedingsmiddelen bedrijf uw steentje bij wilt dragen, ondanks deze financieel moeilijkere tijden. Alle bijdragen zijn welkom, in geld of in natura, zodat we er samen een geslaagd jubileum van kunnen maken!
 
Verder stellen wij ook alle hulp van oud-leden zeer op prijs. In de vorm van kennis en weetjes, maar ook alle andere ideeën zijn welkom.
Wilt u ons graag helpen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de e-mail: 100jaar.reholitas@gmail.com
of via: 
S.v. Reholitas
Reholitas 100
Postbus 1528
8901 BV Leeuwarden
 
Met vriendelijke groet,
Dirk-Jan Huizing en Werner Veldman

PR & Sponsoring ReHo100 Commissie der Studievereniging Reholitas

 

geplaatst op 28 Dec 2009 door Vab
meer recent nieuws...

bekijk archief