Nieuws


Aristaeus nieuwjaars netwerk-event (update)

vrijdag 7 januari op Van Hall Larenstein

Begin het jaar goed, start met je voornemen om je netwerk te vergroten! 

De studietijd is voor de een al weer wat langer geleden dan voor de ander, maar het is altijd leuk om samen deze herinneringen weer op te halen. Aristaeus denkt toekomstgericht en wil graag invulling geven aan de missie:

Aristaeus ‘netwerk van jouw toekomst’

Iedereen weet dat een goed netwerk belangrijk is, maar niet iedereen begint er op tijd mee en weet hoe succesvol netwerken verloopt. Aristaeus gaat met de missie aan de slag door te zorgen dat er interessante personen zijn om mee te netwerken en we organiseren activiteiten om de drempel te verlagen om in contact te komen met die mensen, waar je daadwerkelijk iets aan kan hebben. Netwerken wordt als belangrijk ervaren, iedereen heeft wel een profiel op Hyves, LinkedIn en Facebook en tijdens deze dag nemen we de afslag Van Hall Larenstein vanaf de digitale snelweg.
Programma:
15:00 uur          Ontvangst op excursie locaties.
                           Friesland Campina Cheese locatie Dronrijp & Nij Bosma Zathe.
 
17:00 uur          Samenkomst op Van Hall Larenstein te Leeuwarden.
 
17:30 uur          Wietze Jongsma, Jan Borgers en Trudi Timmerman zullen lezingen geven over hun netwerk, 
                           hoe ze dit opgebouwd hebben en hoe ze daar in hun dagelijkse werk gebruik van maken.
 
18:30 uur          Lopend buffet van de Albron.
 
19:30 uur          Netwerken in praktijk.
 
21:00 uur          Feestelijke afsluiting met leuke band in het Van Hall Larenstein.
 
23:30 uur          After party in sociëteit ‘Abydos’
Inschrijven kan via www.aristaeus.nl
 
Voor de sprekers en uitleg netwerken in praktijk, zie onderstaande.
Sprekers:
 
Wietze Jongsma www.jongsmasolutions.nl
Wietze Jongsma is matchmaker voor bedrijven en brengt verbindingen tot stand. Netwerken en relatiebeheer spelen daarbij een belangrijke rol. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen mag niet ontbreken. Daarom draagt Jongsma als bestuurslid, lid of als sponsor een aantal clubs en netwerken een warm hart toe.
Jan is partner in CeresRecruitment, de Werving & Selectie specialist in de Food & Agri business en al 12 jaar actief in dit vakgebied. Daarvoor heeft hij 10 jaar lang grondstoffen verkocht aan de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie in Europa. Hij heeft een brede kijk op de agrarische en voedingsindustrie in Nederland en vertelt graag over het opbouwen en onderhouden van zijn netwerk en hoe hem dit heeft geholpen bij een succesvolle carriereswitch.
 
Trudi Timmerman  www.tiparo.com
Trudie is samen met haar man eigenaar van de bedrijven Tiparo en Bamboehandel.nl. Bamboehandel.nl is een internetbedrijf dat handelt in bamboe en aanverwante producten.
Tiparo is een jong en snelgroeiend bedrijf met nadruk op innovatie.
Zij vertalen eigen ideeën naar producten die zij met name in Azië laten maken.
Het bedrijf heeft zich hoofdzakelijk toegelegd op Led verlichting. Voorheen was Trudi de jongste vrouwelijke directrice van een slachterij en vleesverwerkingsbedrijf in Europa en heeft ze DGA Network mogen runnen, een netwerk voor Directeuren en Groot aandeelhouders.

Netwerken in praktijk
Op basis van de inschrijvingen worden groepjes geformeerd met alumni onderling en enkele toekomstgerichte studenten die overeenkomsten hebben qua werkveld of discipline. Deze praktijksessie zal twee sessies bevatten, de eerste brengen we je in contact met personen uit je studierichting, in de tweede sessie gaan we onderscheid maken naar discipline, zoals verkoop, operations, technologie, etc.
Deze aanpak zal zorgdragen dat de deelnemers op informele wijze veel contacten leggen die een bijdrage leveren aan hun netwerk. Je netwerk zal baat hebben bij de vele contacten die je op deze dag opdoet.
 
Namens de organisatie en voor informatie of aanmelden met brief:
Albert Kooistra
Verlengde Schrans 73
8932 NK Leeuwarden
telefoon: 06 81 31 39 83
 
Inschrijven kan via www.aristaeus.nl
geplaatst op 16 Dec 2010 door Vab
meer recent nieuws...

bekijk archief