Nieuws


Veranderingen binnen het bestuur

Gisteravond is er tijdens de ledenvergadering het nodige gewijzigd in de samenstelling van het bestuur. 

Na acht jaar in het bestuur gezeten te hebben, en zo'n zeven jaar als voorzitter hebben we gisteren afscheid van Jolanda Bergsma genomen als bestuurslid. Onder haar leiding werd het 100 jarig bestaan van de vereiniging gevoerd. Is de VAB-dag aangepast naar meer Ontmoeten, Leren en Ontspanen. De vergaderingen zijn terug gedrongen tot niet meer dan drie kwartier zodat er meer tijd voor nuttige en leerzame activiteiten overbleef. 

Haar functie is overgenomen door Albert Kooistra. Vorig jaar heeft hij het bestuur versterkt. In eerste instantie om de communicatie tussen Aristaeus en het VAB te verbeteren, door in beide besturen plaats te nemen. Onder zijn leiding is ook het nieuwe beleidsplan opgesteld, waar we de komende jaren aan gaan werken.

Annoek Kogelman had aangegeven haar functie als penningmeester zo snel mogelijk neer te willen leggen. Dit in verband met haar gezondheid, die gaat al wel vooruit, maar het penningmeesterschap legde toch nog een zware druk op dit herstel. Gelukkig hebben we Douwe Brouwer bereid gevonden om haar functie over te nemen. Als bestuur wensen we Annoek natuurlijk het allerbeste toe, en ze heeft ook uitstekend werk geleverd als penningmeester. 

Verder is het bestuur versterkt met Stephen Bark en Ruth Zeilinga. Waardoor er weer een zevenkoppig bestuur is.

op de foto vlnr: Stepen Bark, Albert Kooistra, Ruth Zeilinga, Douwe Brouwer

geplaatst op 12 Mar 2011 door Vab
meer recent nieuws...

bekijk archief