Workshops middagprogramma hoog gewaardeerd.

100 % van de respondenten vindt het een goed idee. Geen enkele deelnemer is ontevreden over de gevolgde workshop(s). Wel wordt tweemaal de opmerking gemaakt dat de inhoud weinig te maken heeft met de eigen dagelijkse werkzaamheden. 
Over de vraag of de workshops iets met levensmiddelen te maken moeten hebben zijn de meningen verdeeld. 55 % vindt van wel, zij het dat dit ruim mag worden ingevuld, 45 % vindt dit geen voorwaarde. 
Een ruime meerderheid (97 %) vindt twee workshops volgen wel genoeg. 

Van de deelnemers is 57 % werkzaam in de levensmiddelenindustrie, 18 % in een andere branche, 7 % (tijdelijk) zonder betaalde werkkring en 18 % inmiddels gepensioneerd.

De vraag welke onderwerpen een volgende keer aan bod zouden kunnen komen is zo overweldigend beantwoord dat we als bestuur de komende jaren niet naar inspiratie hoeven zoeken. Ook geven enkele leden aan dat ze de drie onderwerpen waar ze nu niet aan toe kwamen, graag een volgende keer zien terugkomen. 

Met zoveel enthousiaste reacties kan een bestuur natuurlijk niet anders dan tevreden zijn. We zullen dit dan ook zeker herhalen. 

In het jaarverslag over 2005 zal de volledige uitkomst van de enquête worden vermeld. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *